Punk-Trail del bueno

REGLAMENT PUNKTRAIL

Briefing PunkTrail Vilomara ENVIAT ALS PUNKTRAILERS EL 6/10/13

 • Les punktrail no son cap cursa. Son una trobada de gent que s’estima la muntanya i que vol gaudir d’ella de la millor manera. Trepitjant-la!
 • Per tant no hi ha cronómetres, classificacions ni temps de tall considerats com a tal; però això si, els voluntaris no estaran eternament esperant per avituallar-vos.
 • L’objectiu de les punktrail es demostrar que no fa falta més que ganes, ànims i col·laboració per, entre tots plegats, conèixer racons de la nostra geografia d’una manera saludable.
 • El mal temps no serà impediment per a la celebració de la punktrail.
 • És responsabilitat dels participants portar l’equip adequat i estar convenientment preparats físicament per a la punktrail. En el cas de la PunkDeVilomara es altament recomanable portar un GPS amb el track del recorregut.
 • També recomanem portar bidons o camelback amb aigua i una mica de menjar.
 • La organització no es fa responsable dels accidents o danys que puguin causar o rebre els participants, si bé vetllarà per evitar-los.
 • La participació a la punktrail representa l’acceptació d’aquest reglament així com prendre part sota la seva pròpia responsabilitat.
 • No podem parlar de desqualificacions, donat que no hi ha cap classificació, però embrutar o tenir una actitud poc respectuosa envers l’itinerari i la muntanya comportarà una lapidació pública.logoPetitPNGMarç

2 responses

 1. Joan Gasull Almendariz

  bon dia, puc fer la cursa amb la meva filla de 14 anys??
  ja pujats a preguntar, puc corre amb el gos, fem canicross ??
  moltes gracies i endevant.
  salut

  18/09/2013 a les 10:39 am

  • Primer, que quedi clar que no es cap cursa 😉
   Nosaltres no prohibirem mai a ningú que faci el recorregut. Sota la teva responsabilitat, si creus que la teva filla està capacitada técnica i físicament, endavant. I sobre el gos, pensa que als 300m s’entra en un corriol i hauràs d’anar amb compte amb la resta de participants. Fora d’això, ja diràs quin recorregut feu per a tenir preparat un recipient amb aigua per ell.

   Ens veiem!

   18/09/2013 a les 11:58 am

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s